Follow me on Twitter  Follow me on Facebook  

 

LOGO_Live4IT

Update Contract

“Een website staat 24x7 bloot aan de gevaren op internet zoals Hackers en DDOS aanvallen. Het is daarom van groot belang dat uw website up-to-date blijft met de laatste updates en security aanpassingen”

Zoals elke CMS, brengt ook Joomla! regelmatig updates uit met security-aanpassingen of functionele uitbreidingen. Het is belangrijk om deze updates zo snel mogelijk na het uitbrengen te installeren om uw site qua security up to date te houden. U verkleint hiermee het risico op hacking en downtime aanzienlijk. Een Joomla! site kent ook extensies, dat zijn extra toevoegingen die geinstalleerd zijn in uw Joomla! website zoals een nieuwsbrief component of een forum. Voor deze extenties komen ook regelmatig updates uit die zo snel mogelijk geinstalleerd dienen te worden.

Het installeren en testen van deze updates is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de website. In de praktijk zal men dit echter vaak vergeten totdat de website opeens gehacked blijkt te zijn. Vaak komt dit doordat Joomla! of een extentie verouderd is en had dit voorkomen kunnen worden door op tijd de juiste security updates te installeren.

Live4it kan dit voor u uit handen nemen middels een update contract. Dit contract zal bestaan uit:

 

Checkbox_smallest

Installeren updates Joomla!

Checkbox_smallest

Installeren updates Joomla! extenties

Checkbox_smallest

Testen van de website na het installeren van de updates

Checkbox_smallest

Gratis upgrade Hosting account van 1500 naar 3000MB

De belangrijke beveiligings updates worden natuurlijk zo snel mogelijk geinstalleerd om u site zo veilig mogelijk te houden. De updates met functionele uitbreidingen zullen per kwartaal worden uitgevoerd.

De kosten van een update contract zijn afhankelijk van het aantal extenties die gebruikt worden in uw Joomla! omgeving. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Live4it over de mogelijkheden en een prijsopgave van een update contract.


Opmerking: Een Joomla! update is een aanpassing binnen de huidige hoofdversie van Joomla, bijvoorbeeld van versie 3.1 naar 3.2. Indien er naar een andere hoofdversie wordt over gegaan spreekt men van een upgrade of migratie. Dit valt niet onder het update contract.