Follow me on Twitter  Follow me on Facebook  

 

LOGO_Live4IT

Trainingen

Live4it geeft trainingen op het gebied van het beheren van je eigen site. 

Mijn visie is dat een klant in staat moet zijn om zijn eigen site te onderhouden. Met onderhouden wordt hier bedoeld, het aanpassen van de inhoud van je eigen website. Niets is vervelender dan het afhankelijk zijn van je webdesigner indien je iets aan wilt passen aan je website.

Hiervoor geeft Live4it de training:


BEHEER JE EIGEN JOOMLA WEBSITE:Training_websiteHet gaat hier om een maatwerktraining voor je eigen Joomla omgeving. Je leert daadwerkelijk je eigen website te beheren en te onderhouden in plaats van ‘algemene’ Joomla zaken die je misschien helemaal niet gebruikt in jouw website. 

Voor Joomla zijn ook vele extra componenten en modules beschikbaar. Deze worden bij reguliere Joomla trainingen nooit behandeld omdat ze geen onderdeel zijn van standaard Joomla.

Live4it zal echter deze componenten en modules (die in je site gebruikt worden) ook gaan behandelen tijdens deze training (*) zodat je hiermee nog meer controle kunt krijgen over je eigen website.

Het is een 1 op 1 training op locatie bij de klant. In overleg kan dit ook op locatie bij Live4it worden gehouden. Omdat het een 1 op 1 training is krijgt de klant veel meer aandacht dan bij een klassikale training waar vaak tussen de 5 a 10 mensen aanwezig zijn. Hierdoor steek je veel meer op van deze training en verloopt de training ook in een tempo die het beste bij je past.

Actie_Training


Momenteel heeft Live4it een interessante ZZP-er aanbieding inclusief deze training. Mocht je vragen hebben over bovenstaande training of ZZP-er aanbieding neem dan gerust vrijblijvend contact op.

(*) Indien de tijd het toelaat tijdens deze 1 daagse training. Indien een klant zeer veel componenten en modules actief heeft in zijn website kan er in overleg besloten worden om een 2 daagse training te geven.